Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Turnépremiär ikväll för Måns Zelmerlöw

manszelmerlov
Måns Zelmerlöv. Foto: Warner Music International.

I början av maj släppte Måns Zelmerlöw singeln ”Fire in The Rain”, den första singeln från en kommande EP som släpps den 17 juni. I sommar väntar ett hektiskt schema med en mängd uppdrag och TV-framträdanden runtom i Europa, men trots detta kommer han hinna med ett antal spelningar med favoritbandet i Sverige i sommar.

Turnén som bland annat besöker Oskarshamn, Borås och Båstad har premiär ikväll på Köpingfesten. Mer information finns på LiveNation.se.

Måns Zelmerlöw har haft ett otroligt framgångsrikt år bakom sig efter vinsten i Eurovision Song Contest i maj 2015. Efter en 8 månader lång turné i Europa och Australien, två multi-platina certifierade singlar och det Platinaväljande albumet ”Perfectly Damaged” fortsätter Måns att blicka framåt med mer musik.

Succésingeln ”Fire in the rain” hade en storslagen premiär inför rekordmånga TV-tittare (fler än 205 miljoner) under finalen av Eurovision Song Contest 2016 i Ericsson Globe. Låten ligger på plats 11 på veckans radiolista och klättrar i snabb takt på Spotify.

Den 17 juni släpps nya EP:n och ikväll har sommarturnén premiär i Köping!
Sommarens turnédatum:

27/5 Köpingfesten, Köping
6/6 Tivoliparken, Höganäs

7/7 Summer On Festival, Båstad
8/7 Latitud 57, Oskarshamn
15/7 Societsparken, Varberg

20/7 Östersjöfestivalen, Karlshamn
23/7 Polen, Open Hair festival
29/7 Litauen, Klaipeda sea festival

11/8 Stora Torget, Borås
12/8 Stenugnsbaden, Stenugnsund
13/8 Alfta, Forsparken
14/8 Nääs Slott, Lerum

Källa: Warner Music International.