Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Premiärvecka för Claes Malmberg, Helena Paparizou och Jan Malmsjö med nya Vegasdoftande showen ”My Way” på Kajskjul 8

werecki-promotion-company
Foto: Werecki promotion company

Komikern Claes Malmberg, schlagerdrottningen Helena Paparizou och legendariske Jan Malmsjö står redo att ta med publiken på en musikalisk resa genom ett 60-tal fyllt med en massa humor, glädje och storslagen musik. På scen har trion med sig ett tight åttamannaband under ledning av Thomas Darelid och det utlovas ett härligt sväng utöver det vanliga, under hela hösten på Kajskjul 8 i Göteborg.

Urpremiären nu på fredag den 30 september för ”My Way” på Kajskjul 8 i Göteborg, med några av landets absolut folkkäraste artister, kommer att bjuda på en härlig nostalgitripp tillbaka till 60-talet, blandat med musikaliska eskapader i nutiden.

– Vi repar för fullt det sista och vi ser alla fram emot premiären. Rat Pack gänget med Sinatra i spetsen var ju verkligen coola, de blandade underbar musik med härlig fräck humor och allt var väldigt elegant förpackat. Att få göra showen tillsammans med Helena, Jan och alla musiker kommer bli skitkul, det kommer bli jäkligt svängigt och bra, säger Claes Malmberg om nya showen ”My Way”.

”My Way” har världspremiär på Kajskjul 8 i Göteborg fredagen den 30 september 2016 och spelas torsdag-lördag t o m den 17 december 2016.

Källa: Werecki promotion company