Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fifth Harmony i Stockholm på söndag!

Foto: Live Nation.
Foto: Live Nation.

Den hitlistetoppande sensationen Fifth Harmony tar sin ”THE 7/27 TOUR” till Sverige nu till helgen då de tillsammans med artisterna Camryn och Aleem intar Annexet i Stockholm på söndag.

Ally Brooke, Normani Kordel, Lauren Jauregui, Camila Cabello och Dinah Jane kommer med sina starka röster bjuda alla svenska fans på något alldeles extra. Turnén är döpt efter senaste succéalbumet ”7/27” med bland annat hitsingeln ”Work from Home” feat. Ty Dolla $ign. Låten är den första singeln från en grupp med enbart tjejer som når Billboards Top 10-lista sedan 2008. Låten toppar även Billboards Rhythmic Song Chart, vilket är första gången på 15 år från en grupp med enbart tjejer – verkligen på tiden med andra ord.

Utöver listframgångarna har 2016 varit fullproppat med diverse utmärkelser och priser och med över 4 miljoner följare på Instagram, 3 miljoner på Twitter och nära 7 miljoner fans på Facebook är FIfth Harmony något att räkna med även i framtiden.

Nu är det alltså äntligen dags för de svenska fansen att få uppleva Fifth Harmony live och vi ser enormt mycket fram emot konserten i Stockholm nu på söndag den 23 oktober.

Källa: Live Nation.