Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Yogomove – höstens stora yoga- och träningskonvent på Allt för Hälsan

Foto: Stockholmsmässan.
Foto: Stockholmsmässan.

I höst blir det träningsmagi på Stockholmsmässan. Under Fit for Life WKND anordnar Yogobe det stora yoga- och träningskonventet Yogomove tillsammans med Allt för Hälsan och samarbetspartners Stockholm Pilatescenter och Healthy Living.

Under Allt för Hälsan och Fit for Life WKND som arrangeras 25-27 november på Stockholmsmässan går Yogomove av stapeln – konventet för gemenskap och rörelseglädje för alla. Under den mörkaste årstiden är det lätt att låta energin falla och att hålla sig hemma. Med Yogomove finns chansen att istället umgås, hitta närvaro och glädje i kroppen och låta musklerna och smilbanden få jobba. Det här är helgen för att få och dela med sig av sin energi.

Presentatörerna är några av de mest inspirerande och erfarna lärarna och tränarna i Sverige: bland andra Blossom Tainton och Matthew Griffiths från Team Yogobe, Carita Leche från Stockholm Pilates Center och Erika Kits Gölevik från Healthy Living – en grym samling yogis och träningsprofiler.

Under Yogomove blir det många timmar med en härlig kombination av träning och yoga där kropp, sinne och själ får sitt. Välkommen att delta på en eller två halvdagar under lördagen och söndagen den 26-27 november. Låt oss tillsammans sprida yoga – och träningsglädje till fler.

Schema Yogomove

Presentatörer Lördag 26 november

08.30 & 13.00 #BEYOGAPLAYFUL – Milla Floryd
09.30 & 14.00 Conscious functional play – Matthew Griffiths
10.30 & 15.00 Garuda – Carita Leche, Stockholm Pilatescenter
11.30 & 16.00 Heart Flow – Anna Gordh Humlesjö

Presentatörer Söndag 27 november

08.30 & 13.00 Free Flow – Josefine Bengtsson
09.30 & 14.00 Rör dig som du vill känna dig – Erika Kits Gölevik, Healthy Living
10.30 & 15.00 Garuda – Carita Leche, Stockholm Pilatescenter
11.30 & 16.00 Yoga Fit – Blossom Tainton

Källa: Stockholmsmässan.