Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Japanskt rockmonster kommer till Kristinehamn!

Electric Eel Shock - Sweet Generation. Foto: Lycklig Produktion.
Electric Eel Shock – Sweet Generation. Foto: Lycklig Produktion.

12 december kommer det japanska rock n roll-monstret Electric Eel Shock till Mastmagasinet i Kristinehamn! Under veckan är bandet på releaseturné i Sverige för nya skivan ”Sweet Generation”.

Det här är ett av det coolaste banden vi har bokat! Vi kommer köra en luciavaka utan åldersgräns med flera lokala band säger Magnus Warnqvist.

EES lämnade sitt Japan -99 för att testa vingarna i USA, vilket visade sig vara ett lyckodrag som resulterade i närmast ett konstant turnerande världen över sedan dess. Den explosiva trion spelar en ljuvlig mix av punk, klassisk rock och metal.

Aki Morimoto och Kazuto Maekawa slog sina påsar ihop på grund av sin gemensamma besatthet av Black Sabbath och spelade i olika band i skolan. Flera år senare möttes de igen och tillsammans med Tomoharu Ito, trummisen som älskar att spela naken, bildades EES. Bandet hade till en början 11 medlemmar, men det blev för svårt att få alla att ses samtidigt, så bandet reducerades till en trio. Det är ett sjukt drag ändå, så varför ska man vara fler. Förbered er på årets galnaste rockkonsert i december på Mastmagasinet!

Källa: Lycklig Produktion.