Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hockeyettan och Aftonbladet TV-sänder den viktiga matchen mellan Nybro Vikings och Tranås AIF!

Programledare är Peppe Eng med Anders Fredriksson som kommentator och LG Jansson såsom expert. Foto: Hockeyettan.
Programledare är Peppe Eng med Anders Fredriksson som kommentator och LG Jansson såsom expert. Foto: Hockeyettan.

Hockeyettan och Aftonbladet TV-sänder kostnadsfritt den viktiga matchen mellan Nybro Vikings och Tranås AIF, som avgör vilka lag som går till Allettan.

Det heta mötet utspelar sig på måndag den 5 dec med sändningsstart kl. 18:45.

– Vi vill erbjuda många möjligheten att se det absolut bästa från Hockeyettan – Sveriges Utvecklingsliga!

Av den anledningen har vi skapat ”Veckans Match” som flyttas från en ordinarie spelomgång för att spelas på en normalt spelledig dag – nämligen måndag. Allt med syfte att både skapa en egen ”Hockeyettan Dag” med höga tittarsiffror som för att undvika tittarkollisioner med SHL, Hockey-Allsvenskan säger Ronnie Glysing, ordförande i Hockeyettan.

Programledare är Peppe Eng, kommentator Anders Fredriksson från CMore och LG Jansson expert.

– Genom att välja ut och bara visa de absolut mest spännande matcherna, är vi övertygade om att vi kommer att överträffa tidigare tittarsiffror. Därmed är vår målsättning och ambition fastlagd, att öka tillgängligheten och synligheten för Hockeyettan. För att kvalitetssäkra ”Veckans Match” har vi också ingått ett samarbetsavtal med Sportsground AB, som är ett väletablerat produktionsbolag med löpande sportproduktioner åt både CMore och SVT, avslutar Peter Hällsås, marknadsansvarig på Hockeyettan.

Hockeyettan är Sveriges bredaste och mest engagerande hockeyliga och är ett av fundamenten samt en del av kärnverksamheten inom svensk ishockey.

Vi agerar på marknaden för sporter som har spännvidden från aktiva mellan ”fritidsaktivitet” och ”yrke” till engagerande mellan ”gilla” och helt ”hängiven”.

Hockeyettan är en organisation som samlar de 48 ishockeyklubbar i Sverige som är kvalificerade för spel i Hockeyettan. Matcherna lockar över 600 000 åskådare runt om i Sverige och många följer dessutom totalt över 400 livesända matcher under säsongen via webb-TV varje vecka. Hockeyettan samverkar med Svenska Ishockeyförbundet, SHL samt HockeyAllsvenskan för att utveckla svensk ishockey.

Källa: Hockeyettan .