Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nya bordsdrycker från Loka

Loka startar upp det nya året med nya friska och fräscha smaker. Inte en utan två smaker lanseras i januari. Smakerna gurka/mynta och grapefrukt/lime passar utmärkt som måltidsdryck.

Populärast i Loka-familjen är citron alla kategorier. Nu får Loka citron lite konkurrens av en fruktig röd grapefrukt. Den är härligt uppfriskande och passar utmärkt till mat.

– Att blanda gurka och mynta i vattnet har vi gjort sedan länge och nu finns det äntligen på flaska också. Grönsaks- och örtsmaker ökar starkt, inte bara i hälsosamma smoothies, maträtter och drinkrecept utan också som smaksättare i alkoholfria drycker, säger Anna Lidström, marknadschef för Loka på Spendrups.

Loka med smak av gurka/mynta och grapefrukt/lime lanseras i servicehandeln vecka 1 och i dagligvaruhandeln vecka 4. I dagligvaruhandeln lanseras den på 50 cl (ca 10 kr), 150 cl (ca 11 kr) samt multipack 12×33 cl (ca 42 kr). I servicehandeln lanseras den på 50 cl (ca 18 kr) samt 150 cl (ca 25 kr). Samtliga förpackningar är petflaskor.