Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Stockholm Motor Weekend visar upp allt från MC till skåpbilar

Liten kille med stor bil, en Shelby 350. Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion

Stockholm Motor Weekend är tre mässor för motorintresserade att glida runt och njuta och klämma och kanske prova en tur. Den stora hallen med mc-mässan och actionhall för vågade  besökare och uppvisningar.

Stora populära MC-mässan är såklart massor av härliga motorcykel nyheter visas upp. De största märkena som Honda, Kawasaki , BMW, Triumf och till och med klassiska Harley Davidssom är på plats!
Lifestyle Motor Show är Stockholms mässa för nya personbilar. På Lifestyle Motor Show finns de senaste bilmodellerna från alla de betydande märkena.

Bilar som jobbar är mässan för alla som använder bilen som arbetsplats. Här finns lätta transportbilar och här kan besökaren hitta rätt inredning för rätt ändamål. Självklart finns också all tänkbar utrustning och tillbehör. Kanske inte den största mässan men såklart mycket intressant för folk i branchen.

Vi har kollat runt mässorna en del redan och här finns ju massor av intressanta och spännande nyheter och sköna åk både bilar och motorcyklar.

På Mc mässan finns de stora märkena såklart på plats .

Kawasaki har ju en av de extremaste motorcyklarna i sin monter – Ninja H2 . Den får många att få ett litet fånflin och fartdårarna slå volter av lycka…Vi kanske inte rekomenderar den för de med mer lugna turer i sikte. Extremt cool design och otroligt häftig motorcykel.

Efter en tid frånvaro är äntligen Harley Davidsson tillbaka med sina sköna motorcyklar . Deras motto är ju inte så mycket hightech utan mer klasssisk design och underbara motorer som passar motorcykelns sköna linjer.

I bilhallen kan vi inte undvika en underbar Ford Shelby 350 bland alla nya bilar som visas upp. Ford har en stor monter med många olika av sina modeller.

Volvo visar upp V90 och enmassa tillbehör till deras nya flaggskepp. Den är väldigt populär såklart för besökarna som gärna klämmer och kollar in den nya Volvo stilen.