javplatform

Konstutställning invigd på Malmö Centralstation

Inlagd av on Mar 20th, 2017 Sparad i Kultur. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Vernissage Malmö Gröna Hallen. Fotograf: Melissa Kron.

iqoption ita

Jernhusen och Nationalmuseum bjuder på konst på Centralstationen på Malmö Centralstation. Temat är ”Det offentliga rummet” och utställningen innehåller reproduktioner av bland annat, Carl Larsson, Anders Zorn, Ernst Josephson och Eva Bonnier. Utställningen finns på stationen till och med maj.

eurex optionen handeln

– Vi vill bjuda resenärer och besökare på en oväntad och trevlig upplevelse inne på stationen, där det finns fina lokaler med bra ytor för konst. Det finns många stationer med fantastiska möjligheter, säger Ann Lindberg, ansvarig Brand Alliances på Jernhusen.

binaire opties in belgie

Temat för utställningen är ”Det offentliga rummet”. ”Kultur och kommers. Privat och offentligt. Gemenskap. Ensamhet.” Staden är full av motsägelser. Och du är just nu en del av staden. Med utgångspunkt i ett antal konstverk från kända konstnärer ger vi besökare och resenärer möjlighet att reflektera över frågor som handlar om staden och det offentliga rummet.

broker für optionen

http://dijitalkss.com/insanlik-ve-kss-icin-yeni-bir-olanak-crowdsourcing-2?p„1¤7/a indicatori opzioni binarie infalibili a href= cosa sono le auto opzioni binarie – Samarbetet med Jernhusen innebär att konsten nu når ut direkt till människor på stan, säger Berndt Arell, överintendent på Nationalmuseum. Vi har möjlighet att vara en brygga mellan historien och samtiden, och med konsten som utgångspunkt reflektera kring det offentliga rummet idag.

binär optionen wikipedia

z2 Idén om konstvepor i offentlig miljö föddes 2015 vid Jernhusens bygge av Stockholm Continental, stationen ovanför den nya pendeltågsstationen Station Stockholm City. Jernhusen ville skapa en positiv upplevelse runt byggplatsen mitt i stadsvimlet, och tillsammans med Nationalmuseum, vars ordinarie lokaler är stängda för renovering fram till 2018, skapades utställningen ”Det offentliga rummet” på byggplanken.

binary option city

http://www.swazilandforum.com/?n=tradingonline-binario-che-banca tradingonline binario che banca Nu har utställningen anpassats till lokalerna på Centralstationen i Malmö. Utställningen finns sedan förra året också på Norrköpings Centralstation och Västerås Centralstation. Genom att ladda ner en app från Nationalmuseum i mobiltelefonen får besökarna tillgång till en audioguide.

http://www.swazilandforum.com/?n=fare-trading-online fare trading online

buy Keflex in india Källa: Jernhusen.

أخبار الفوركس المباشرة

binäre optionen broker 5 euro Kommentarer är avstängda

binaire opties handelaar

Foto Galleri

handelszeiten für binäre optionen opzioni binarie dove e su cosa investire video binär optionen erfahrungsberichte