javplatform

Alexander Galante Carlström är Årets spelare 2016/17

Inlagd av on Apr 21st, 2017 Sparad i Sport. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Alexander Galante Carlström i Falun. Foto: Idrottsfoto.

brokeragecapital com

IBF Faluns Alexander Galante Carlström är Årets spelare på herrsidan 2016/17. Forwarden slog den här säsongen målrekordet i högsta serien genom tiderna – och vann poängligan överlägset.
– Det spelar ingen roll om det är en SM-final eller en seriematch, jag vill alltid leverera, säger han.

binary option broker

För andra året i rad är Alexander Galante Carlström framröstad till Årets spelare. Faluns sniper vann poängligan i Svenska Superligan i överlägsen stil och slog ett mångårigt målrekord. På 31 matcher gjorde han makalösa 93 poäng, fördelat på 68 mål och 25 assister.

binary options 90 accuracy opciones de comercio electronico

Galante Carlström är ett föredöme för många innebandyspelare, både barn och vuxna. Och han menar själv att det är glädjen till spelet som gör att han fortsätter producera.

http://clarionmusic.com/?kyzja=stockpair-%D0%93%D0%81-affidabile&8be=08 stockpair ГЁ affidabile

– Den dagen jag inte känner glädjen att spela innebandy kommer jag inte prestera. Jag har en hunger att vinna mer. Så länge jag har det kommer jag leverera. Det är min plikt att leverera.

binary option platform

Forwarden blev utsedd till Årets spelare för första gången i karriären förra säsongen. Nu tar han alltså hem utmärkelsen för andra året i rad.

opzioni binarie 60 secondi depositominimo 20 euro

demokonto trading konto binäre optionen – Det betyder oerhört mycket. Det betyder att jag har varit jämn i min prestation under två års tid. Jag tycker att jag har haft en jämn nivå i fem-sex år i SSL nu. Att bli Årets spelare är hedrande på alla sätt och vis. Men hur många utmärkelser man än får är man inte fullärd. Så länge jag tycker det är roligt med innebandy kommer jag att utvecklas.

köpa Viagra säkert online

buying fincar online without prescription Fakta
Namn: Alexander Galante Carlström
Ålder: 28
Klubb: IBF Falun
SSL-poäng 2016/17: 93 (68+25)

binäre optionen trading signale

piattaforme per trading online Motivering:

premarin 0.625 mg price in india ”Han har gjort sin bästa säsong i karriären, vunnit poängligan i överlägsen stil och slagit Svenska Superligans målrekord med marginal. Alexander Galante Carlström har utvecklats för varje säsong som har gått sedan han kom till Falun. Han är inte längre enbart en målskytt utan bidrar defensivt genom att vara användbar i alla delar av spelet. Han har växt ut till en komplett innebandyspelare och en väldigt bra förebild.”

binarystation  

binära optioner demo Källa:  Svenska Innebandyförbundet.

diablo 3 new trading system Kommentarer är avstängda

Foto Galleri