javplatform

En anhållen misstänkt för medhjälp till mord i Kalamarksärendet

Inlagd av on Apr 20th, 2017 Sparad i Inrikes. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

En man i 45-årsåldern har i dag, onsdag, anhållits på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord och medhjälp till grovt rån i Kalamark 2004.

ikili opsiyon tavsiye

Den man som 2005 dömdes för mord och grovt rån beviljades resning i december 2016. Kammaråklagare Jens Göransson vid Åklagarkammaren i Sundsvall blev den 4 januari 2017 utsedd åklagare i ärendet och öppnade förundersökningen.

Köpa Kamagra online

– Mannen har förekommit i den ursprungliga utredningen. Det är under den pågående kompletterande förundersökningen som misstankarna mot den nu anhållne mannen uppstått, säger kammaråklagare Jens Göransson.

http://katerubintheatre.com/?semen=miglior-broker-nelle-opzioni-euro-dollaro&fa6=46 miglior broker nelle opzioni euro dollaro

Om åklagaren väljer att begära den misstänkta mannen häktad måste det ske senast på lördag klockan 12 till Luleå tingsrätt.

http://www.nc-mentor.com/?deltabank=b%C3%BCcher-zu-bin%C3%A4re-optionen&0f2=c7 bücher zu binäre optionen

Ytterligare information kan i nuläget inte lämnas med hänsyn till förundersökningssekretess. Mer information lämnas när det är möjligt.

opzioni binarie guadagnare

Bakgrund

binäroptionen

En man dömdes 2005, mot sitt nekande, till livstids fängelse för mord och grovt rån. Sedan dess har han vid två tillfällen fått avslag på resningsansökan. Den 29 december 2016 biföll Högsta domstolen en tredje resningsansökan och beslutade att Hovrätten för Övre Norrland ska göra en ny prövning av frågan om mannen har begått brotten. Kammaråklagare Jens Göransson lämnade in bevisuppgift i mars 2017 till hovrätten, som preliminärt har planerat för huvudförhandling i målet med start den 9 maj.

purchase Seroquel online

Källa: Åklagarmyndigheten .

opzioni binarie conto demo gratis

opzioni binarie e le tasse Kommentarer är avstängda

opzioni binarie con sede in italia

Foto Galleri

http://stmarysvancouver.ca/?victor=migliori-promozioni-per-trading-binario migliori promozioni per trading binario indicatori grafici opzioni binarie price viagra france software für binäre optionen مستشار أطروحة playoptions trading in opzioni demo iwbank