javplatform

RISE Interactive deltar i Teklafestivalen

Inlagd av on Apr 21st, 2017 Sparad i Övrigt. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Graphics: RISE Interactive.

Vad ska framtidens smarta hem innehålla? En svävande säng som vaggar dig till sömns och som skakar så du vaknar i tid? Eller en genmodifierad växt som kan bli en skön solstol på balkongen? För andra året i rad engagerar och coachar RISE Interactive tjejer 11 till 15 år – på Teklafestivalen 22 april. Festivalen arrangeras av KTH och Robyn – i samarbete med Ericsson, Scania, Spotify och Creuna.

spiegazione grafici trading

Syftet med arrangemanget är att peppa tjejer att komma underfund med hur de själva kan använda sig av teknik – men också att lyfta fram kvinnliga förebilder. RISE Interactive deltar med workshop, designad för att driva tjejers intresse för teknik och innovation.

binäre optionen prognosen

– Majoriteten av de som studerar och jobbar med teknik och utveckling är män, men när vi tar fram och utvecklar nya produkter, till exempel fordon, behövs fler “glasögon”. Därför måste vi få in fler kvinnor på teknikområdet, säger Therese Balksjö, projektledare på RISE Interactive.

options calls and puts

Deltagarna i workshopen kommer att coachas att driva idéer för att bygga framtidens hem smartare och hållbara. Förhoppningen är att Teklafestivalens deltagare inte bara får smak på teknik – utan även att arbetet kring nya koncept för morgondagens smarta hem förändrar deras egen syn på världen och på hur vi bygger ett hållbart samhälle.

antipsychotic risperidone

Källa: RISE Interactive.

rsi per opzioni binarie

Kommentarer är avstängda

trucchi per trading binario

Foto Galleri

http://gsc-research.de/gsc/research/hv_berichte/gsc/research/hv_berichte/detailansicht/index.html?cHash=0a62703456 beste plattform für binäre optionen är det olagligt att köpa Viagra på nätet mail order Finpecia tradin opzione binaria investimento 1 euro http://astrupdesign.dk/?serhio=anyoption-erfahrungen anyoption erfahrungen opzioni binarie posizione minima http://sensuousmuse.com/?tormozok=come-imparare-trading&424=f6 come imparare trading Tastylia Supplier trending binario binära optioner demo