Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ann Jonsson blev den 10-miljonte gästen på M/S Eckerö!

Foto: Ekerölinjen.

Eckerö Linjens fartyg M/S Eckerö fick fredagen den 28 april välkomna ombord sin 10-miljonte gäst sedan trafikstarten i januari 2006. Det var en glad och överraskad Ann Jonsson från Bollnäs som blev uppvaktad av fartygets kapten Christer Edström samt kryssningsvärdarna Lelle och Jampa när hon gick ombord på 10.00-avgången från Grisslehamn.

Ann Jonsson var denna fredag morgon på väg till Åland tillsammans med sin sambo Lars Olofsson och sina föräldrar Ingvar och Ingbritt Jonsson. Resan hade bokats som en överraskning till Anns far, Ingvar, som fyllde 75 år i april. Men det var alltså inte bara han som slutligen blev överraskad.

– Jag trodde att Eckerö Linjen hade fått reda på att min far hade fyllt 75 år när kapten mötte oss med blommor och champagne då vi kom ombord – men det visade sig vara jag som skulle firas! berättar Ann Jonsson.

För Ann och hennes sambo var detta första gången ombord på M/S Eckerö, men inte för hennes föräldrar som båda har varit med på kryssning tidigare.

Den uppnådda milstolpen firades med musik av kryssningsvärdarna samt bubbel i glasen tillsammans med övriga gäster som åkte med fredagens första avgång från Grisslehamn. Under överresan till Åland hann Ann och hennes sällskap även äta brunch i fartygets bufférestaurang samt besöka bryggan tillsammans med fartygets kapten Christer Edström.

Källa: Eckerö Linjen.