Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mando Diao på nordisk höstturné

Mando Diao. Foto: Live Nation.

Mando Diao

Mando Diao är den svenska världssuccén som genomgått sin mest utmanande tid hittills – och som kommit ut på andra sidan med ett av deras bästa album: Good Times. Med förnyad energi och med full fokus på bandets magiska liveshower förbereder sig kvintetten nu för en efterlängtad höstturné i Norden! Utöver Oslo i Norge och Helsingfors i Finland gör bandet nedslag i Karlstad, Falun, Umeå, Stockholm, Malmö och Göteborg!

Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk: Mando Diao är ett av de största rockband vi haft i Sverige. Med åtta studioalbum (+ samlingsskiva och liveskiva bland annat) och över 1,5 miljoner skivor har Mando Diao varit en kraft att räkna med, från debuten 2002.

Det har blivit över 1500 konserter i över 30 länder – där man har flera gånger varit headlineakt framför tiotusentals människor på stora festivaler. Det är också en liveshow som inte sällan hyllas – och har bland annat genererat Rockbjörnens pris som ”Årets Livegrupp”.

Efter en omtumlande tid så har bandet landat på fötter igen – och som de har gjort det. Senaste albumet Good Times har snabbt blivit en modern Mando-klassiker. Ledda av sångaren Björn Dixgård och hans karaktäristiska röst sprider Mando Diao en energi och spelglädje som är svår att hitta någon annanstans i musikvärlden.

Alla fantastiska album till trots – Mando Diao ska upplevas LIVE! Och i slutet på oktober får sex svenska städer + Oslo och Helsingfors chansen att höra både nytt och gammalt material!

Källa: Live Nation.