javplatform

Kronprinsessan Victorias 40 års dag

Inlagd av on Jul 15th, 2017 Sparad i Nöje. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Victorias 40 års firande på Borgholms IP 2017

Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion AB

Kärlek, omtanke, hjärtliga gratulationer, varvat med skratt och glädje är de ord man kan beskriva ett mycket bra firande på Borgholms IP. Geniala artister framförde sina födelsedagshyllningar till Kronprinsessan som verkligen uppskattade allt.

Vår kära kronprinsessa firades på en fullsatt Borgholms ip. Stämningen var väldigt familjär och kärleksfull. Man kunde se hur glad och tacksam Victoria blev och det tackade hon så hjärtligt för i sitt känslofyllda tal som avslutades med en lång kram från Estelle.
Den folkkäre Kalle Moraues pressenterade de artiser som firade Victoria. Magnus Uggla, Marcus & Martinus, Malena Ernman, Jill Johnson, Boris René, Christer Lindarw och Johan Landqvist som kapellmästare framförde sina hyllningar.

Även så hyllades Victoria med födelsedagssång från Allsång på skansen.

Christers Lindarw från After Darks imitation av Silvia fick kungafamiljen brista ut i skratt.
Med Silvias accent sade han – Victoria, jag vet något som du inte vet. En överraskning du ska få. Med detsamma. För dagens höjdpunkt är inte något dyrköpt paket. Nej, nej, det är en sång i present – från din lilla mamma.
Marcus & Martinus fina hyllning fick den yngre generationen att jubla och Victoria och Estelle att gunga med. Jill Johnsons bjöd på skönsång , Boris René charmade kungafamiljen, Kalle Moraues geniala presentation av Magnus uggla som framförde värsta grymma tjejen, fick Victoria att brista ut i skratt. Malena Ernman sjöng en underbart vacker opera ”speciellt” framförd till Estelle.

Kommentarer är avstängda