javplatform

Rassoul Pourassad från Stockholms län valdes till SSU:s förbundsstyrelse

Inlagd av on aug 15th, 2017 Sparad i Lokalt. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund – SSU har en ny förbundsstyrelse. Den nya styrelsen valdes vid SSU:s 39:e förbundskongress som äger rum i Stockholm den 11-14 augusti. Rassoul Pourassad, 24 år, från Stockholms Län är nyvald ledamot i SSU:s förbundsstyrelse. Rassoul studerar Juridik programmet i Stockholm och är från Järfälla.

–Det är en otrolig ära att ha fått förtroende att bli förbundsstyrelseledamot i Sveriges viktigaste politiska ungdomsförbund, säger Rassoul

–Under kongressen har det fattats många vassa politiska beslut för att bryta segregationen. Jag ser fram emot att jobba för våra medlemmars politik och bidra till en valvinst nästa år, avslutar Rassoul Pourassad.

Om kongressen
I år fyller SSU 100 år och temat för kongressen är därför ”100 år för jämlikhet”. Kongressen är SSU:s 39:e i ordningen och äger rum den 11-14 augusti i Älvsjö. Stockholm. I år samlas 249 ombud från SSU:s 26 distrikt för att staka ut framtidens politik. Till förbundsordförande respektive förbundssekreterare omvaldes Philip Botström från SSU Värmland och Andrea Törnestam från SSU Stockholms stad.

Källa: SSU

Kommentarer är avstängda