Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Miriam Bryant, Kapten Röd och Ane Brun först ut i Ebbots ark

Ebbot Lundberg Foto: Janne Danielsson

Det är bäddat för musikaliska sommarminnen i Ebbots ark. I premiären kliver artisterna Miriam Bryant, Kapten Röd och Ane Brun ombord. Kapten på skutan, rockstjärnan Ebbot Lundberg, tar med sig sina vänner för att bjuda på laddade framträdanden. Resan utgår från Göteborg och första anhalt är Brännö brygga innan Ebbot fortsätter längs västkusten med nya gäster. Varje artist har valt en låt och delar med sig av starka personliga minnen kopplade till låten. Välkommen ombord på Ebbots ark, en musikalisk roadtrip till havs där vad som helst kan hända.

I höst kan du hänga med på en musikalisk resa på skutan TS Westkust, med låttolkningar du aldrig hört förut. Kapten på båten är artisten Ebbot Lundberg. I varje avsnitt bjuder han ombord tre artister som var och en har med sig ett soundtrack som är starkt kopplat till en viktig händelse i livet.

Resan startar i Göteborgs södra skärgård och fortsätter sedan norrut mot Smögen via nya hamnar varje vecka. Serien bjuder på samtal om toppar och dalar i livet och mynnar ut i laddade framträdanden. Det blir spontana spelningar på oväntade platser och varje avsnitt avslutas med en konsert där alla artisterna tar plats på scenen inför publik.

Här är alla artister som vi möter under säsongen: Miriam Bryant, Veronica Maggio, Kapten Röd, Ane Brun, Tommy Körberg, Loreen, Adam Pålsson, Joy M’Batha, Lasse Holm, Per Andersson, Loney dear, Rebecca & Fiona, Ola Salo, Hurula och Annika Norlin.

Källa: SVT