javplatform

Com Hem och Boxer har tecknat nytt avtal med Discovery

Inlagd av on Sep 14th, 2017 Sparad i Nöje. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Nu kan vi se Jim Parson som Sheldon igen. By Martini – Gonzalo Iturbide

Com Hem-koncernen har tecknat avtal med Discovery Networks och får åter igen rätten att visa Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och deras övriga kanaler.

Sedan den 1 september har Com Hem och Boxer inte haft rätten att visa Discovery Networks kanaler, vilket har berott på att avtalet mellan parterna då gick ut.

Idag har ett nytt avtal tecknats, vilket innebär att kanalerna snarast kommer att börja visas igen för Com Hem och Boxers kunder.

Vi ber våra kunder om ursäkt för att de har drabbats av vår och Discoverys oförmåga att komma överens och vi tackar våra kunder för det tålamod de visat under denna tid. Det var första gången under Com Hems mer än 30 åriga historia som vi drabbats av en sådan här konflikt. Naturligtvis kommer vi att göra vad vi kan för att undvika att hamna i en liknande situation igen och vi beklagar att det tog så lång tid att nå en lösning som var bra för våra kunder”, säger Anders Nilsson, VD på Com Hem.

Kanalerna som nu kommer tillbaka är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discoverykanalerna, Animal Planet, Eurosport 1 & 2, samt TLC.

Källa: Com Hem

Kommentarer är avstängda