Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Copperhill Mountain Lodge prisad i skidturismens egen ”Oscarsgala”

By Skistar – Own work

Under lördagens prisutdelning på skidturismens egen Oscarsgala, World Ski Awards, i Kitzbühel utsågs Copperhill Mountain Lodge för fjärde gången till Sveriges bästa skidhotell. Copperhill Mountain Lodge var även som enda svenska hotell nominerat i kategorin World’s Best Ski Hotel.

– Vi är otroligt stolta över denna utmärkelse säger Eva Ottosson Rask, VD. Det är en fantastisk morot för all personal som dagligen lägger ner så mycket kärlek i hotellet. Det triggar oss även ännu mer i det jobb vi nu lägger ner på att utveckla produkten. Vi har stora planer för såväl hotellet som vårt nya spännande projekt på Förberget.

World Ski Awards riktar strålkastaren mot skidresebranschen och årligen röstas världens bästa skidorter och skidåkarboende fram av en internationell jury bestående av ledare inom resebranschen, reseagenter, resejournalister och skidåkare. Årets prisutdelning ägde rum lördag den 18 november 2017 på femstjärniga A-ROSA hotell i Kitzbühel i Österrike. På plats fanns representanter från världens 20 ledande skidnationer.

Källa: Copperhill Mountain Lodge

Copperhill Mountain Lodge är ett åretruntöppet designhotell på toppen av Förberget i Åre-Björnen. Här har hotellets gäster vidsträckta vyer över fjällvärlden, samt skidåkning och vandring direkt utanför dörren.