javplatform

Liamoo och Samir och Viktor storfavoriter i Göteborg

Inlagd av on feb 10th, 2018 Sparad i Nöje. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Samir o Viktor. Foto: Daniel Åhs Karlsson

Samir o Viktor. Foto: Daniel Åhs Karlsson

Deltävling 2 i årets Melodifestival äger rum på Scandinavium i Göteborg. Enligt färska odds från spelbolaget Betsson har Liamoo störst chans att ta en av finalplatserna. För Mello-nykomlingen Jonas Gardell ser det dock mörkare ut, författaren väntas komma näst sist.

På lördag är det dags för andra deltävlingen i Melodifestivalen och denna gång i Göteborg. Spelarna på Betsson tror starkt på att den tidigare idol-vinnaren och göteborgaren Liam Cacatian Thomassen tar sig direkt till final. Oddsen på Liamoo ligger på otroligt låga 1.08, vilket till om med är lägre än Ingrossos odds under deltävlingen i Karlstad. Mello-veteranerna Samir och Viktor har de senaste dagarna klättrat på oddslistan och är nu andrahandsfavoriter till oddsen 1,60. Längst ner på listan ligger Stiko Per Larsson på 10.00.

– Det är lite av en tävling mellan de äldre och de yngre i år, och med tanke på hur det gick förra veckan för Kikki och Edward och vad spelarna tror inför lördagens deltävling, lutar det hittills åt att det blir de ungas år, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

Kan bli tufft för Gardell

2018 blir första året Jonas Gardell antar utmaningen att delta i Melodifestivalen. Betssons oddsexperter tror dock inte på succé nu på lördag. Jonas Gardells odds att gå vidare till final är satt till höga 5.25.

Källa: Betsson

Kommentarer är avstängda