javplatform

Sveriges populära häst och showartist Tobbe Larsson på stor jubileumsturné med superstjärnorna Nicke & hans vänner

Inlagd av on feb 14th, 2018 Sparad i Nöje. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Tobbe Trollkarl. Foto: werecki promotion company

Tobbe Trollkarl. Foto: werecki promotion company

Framgångsrikt har häst och showartisten Tobbe Larsson genomåren medverkat i flertalet TV-program och turnerat med sina magnifika hästshower, i såväl Sverige som grannländerna och på de flesta av de allra största internationella arenorna. Tobbe och hans häst Nicke gjorde bl.a. öppningsnumret på Europas största hästshow och showerna har på kort tid blivit en stor succé!

Just nu befinner sig Tobbe Larsson och hans fyra stjärnhästar i Förenade Arabemiraten för uppträdanden på torsdag den 15/2 och lördag den 17/2 i samband med Longines President Cup och Nations Cup of UAE. Därefter flygs de tillbaka för uppträdanden den 23 och 24 februari vid AEG-tävlingarna i Norge.

Nu är det klart att årets stora jubileumsshow gästar 9 orter med turnépremiär den 16 mars i Gislaved-Anderstorps Ridklubb. Intresset och efterfrågan av showerna är jättestora långt i förväg. Publiken kommer att guidas och kommenteras av Tobbe Larsson som berättar om hästarnas individuella förmågor och guidar publiken genom på ett uppskattat och lättsamt sätt. Musiken till showen har gjorts av Johan Lundvik som just nu gör stor succé och medverkar i årets upplaga av populära TV-programmet, SVT Melodifestivalen 2018.

Frihetsdressyr är både trollbindande och fascinerande oavsett hur mycket eller lite du kan om hästar. Superstjärnan Nicke är väl känd av nästa varenda hästälskare i hela Skandinavien!

Tobbe har gjort megasucce och genom åren medverkat i populära hästserie som programledare i ”SVT – Ponny Akuten”, ”SVT – Guldbiljetten” och spelat in program in Abu Dhabi med bla Sheikh Shakhboot Bin Nahyan Al Nahyan för engelsk TV m.fl. och dataspelsfigur i populära onlinespelet ”Star Stable”.

-Hästarna har skapat det liv jag lever idag, de har gett mig möjligheten att träffa kungligheter, artister och många intressanta människor som jag aldrig hade mött utan dem. Frihetsträning är så väldigt speciellt… tydlig kommunikation mellan människor och hästar. Jag ser fram emot att få ta med mig hästarna och bege oss ut på jubileumsturné, underbart, så roligt säger Tobbe Larsson.

Turnéplan 2018: Tobbe Larsson ”Jubileumsturné” med Nicke & hans vänner.

16 mars Gislaved-Anderstorps Ridklubb

17 mars Marks Ridklubb, Örby

21 mars Sigtuna Ridskola

23 mars Skärgårdens Rid & Friskvårdscenter i Gustavsberg

24 mars Gävle Ponnyklubb

25 mars Leksands Ridklubb

5 maj Markaryds Ryttarförening

6 maj Långasjö Hästsportklubb

17 juni Sjörup Prästgård Ystad

28 juli Sjörup Prästgård Ystad

(Med reservation för eventuella ändringar)

Kort om Tobbe Larsson:

Som 7-åring fick Tobbe sin första häst, en lite Shetlandsponny. År 1999 deltog Tobbe i en välkänd svensk hästshow. Han gjorde ett fantastisk uppträdande med Nicke, en amerikansk Quarterhäst som han både tränat och fött upp själv. Succén var ett faktum och Tobbes karriär tog fart. Falsterbo International Horse Show som Elmia Scandinavian Horse Show m.fl.

-President Jan O Wannius menar att ” Tobbe Larsson is not only a true successful showman but also a true horseman”

År 2001 köpte Tobbe den gamla prästgården i Sjörup, byggd 1863 (Ystad). Här har han skapat en lugn och perfekt träningsmiljö för sina hästar. Dessutom är många av Tobbes tv-program och andra mediarelaterade produktioner inspelade här. Tobbe bor sedan sju år tillbaka även i Förenade Arabemiraten, ett land som ligger honom mycket varmt om hjärtat. Det är också här några av hans tv-program spelats in.

Källa: werecki promotion company

Kommentarer är avstängda