Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Dotter tokfavorit i Malmö – och i hela Mellon

Jessica Andersson - Melloveteran som är med i helgens tävling. Foto: Wikimedia
Jessica Andersson – Melloveteran som är med i helgens tävling. Foto: Wikimedia

På lördag intar Mellon Malmö då det är dags för den tredje, och näst sista, deltävlingen. Värmländska Dotter är storfavorit att gå direkt till final, och har nu också seglat upp som den starkaste kandidaten att sopa hem hela tävlingen. Comebackande Mendez ser också ut att få en tämligen enkel resa till finalen, toppduon utmanas främst av Jessica Andersson och Martin Almgren. 

Tidigare i veckan har Jessica Andersson, Martin Almgren och Mendez legat jämnt i oddslistan, men nu har den sistnämnde dragit ifrån och ser alltså ut att knipa den andra direktplatsen. Johanna Maria Jansson, mer känd under artistnamnet Dotter, är tokfavorit med oddset 1.15.

– Dotter är faktiskt favorit att vinna hela rubbet, hon har gått som en raket i oddslistan den senaste veckan. Jag ser också fram emot vad mello-rävarna Mendez och Jessica Andersson går för, jag tror det blir en grym deltävling, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

I Malmö tävlar även Kalle Moraeus, Moncho och Barbi Escobar, och i den trion är det Moncho som har störst skrällchans enligt oddslistan.

Odds på Melodifestivalens tredje deltävling i Malmö

Vilka artister går direkt final?
Dotter 1.35
Mendez 1.45
Martin Almgren 2.15
Jessica Andersson 2.40
Moncho 12.00
Kalle Moraeus 18.00
Barbi Escobar 21.00

Källa: Unibet