javplatform

USA öppnar sin ambassad i Jerusalem

Inlagd av on maj 15th, 2018 Sparad i Utrikes. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Den 14:e maj är det Israels nationaldag och samma dag öppnar USA sin nya ambassad i Jerusalem.  

Det var med pompa och ståt som USA öppnade sin nya ambassad I Jerusalem den 14:e maj. flytten från Tel-Aviv har väckt stora reaktioner. ”En stor dag för staten Israel”, sade Benjamin Natanyahu i ett tal. Donald Trump var inte på plats men, det var hans dotter Ivanka Trump. Donald skickade en videohälsning till invigningen.

Donald Trump sade att USA alltid kommer att vara en vän till Israel och en partner för frihet och fred. Benjamin Natanyahu tackar President Trump för att han har hållit sitt löfte om att flytta USA:s ambassad till Jerusalem.

Kommentarer är avstängda