javplatform

Jenny Wilson och Sarah Klang till KAKEL i höst

Inlagd av on Jun 15th, 2018 Sparad i Kultur. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Jenny Wilson & Sarah Klang. Foto: Gävle Konserthus

Foto: Gävle Konserthus

Jenny Wilson, aktuell med singeln RAPIN* och albumet Exorsism, spelar på KAKEL i Gävle Konserthus den 29 september och den 27 oktober kommer även Sarah Klang, en av de mest spelade artisterna på P3, till KAKEL.

Jenny Wilson – KAKEL – Lördag 29 september
Jenny Wilson har gång på gång bevisat att hon är en av vår tids starkaste röster. Sedan karriärens begynnelse har hon ständigt utmanat det som har varit, och aldrig dragit sig för att bjuda på något helt nytt och annorlunda i sitt skapande. Det har i sin tur bidragit till att cementera hennes position som en av den skandinaviska indiescenens mest banbrytande och älskade artister.

Sarah Klang – KAKEL – Lördag 27 oktober
Med en karriär som knappt bara börjat är Sarah Klang redan namnet på allas läppar. Under de senaste halvåret har hon fått fäste högt upp i P3s rotation med ”Left Me On Fire” och ”Mind”, golvat Sveriges TV-tittare genom framträdanden i ”På Spåret” och ”P3 Guld”, blivit Grammis-nominerad, och hunnit släppa 2018 års mest omtalade album – ”Love In The Milky Way”. Lovorden har haglat över albumet från alla håll och vårens turnédatum har sålt slut, ett efter ett.

Källa: Gävle Konserthus

Kommentarer är avstängda