javplatform

Veronica Maggio tar över Grönan under tre kvällar

Inlagd av on apr 16th, 2019 Sparad i Nöje. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Veronica Maggio. Foto: Gröna Lund

Veronica Maggio. Foto: Gröna Lund

Det kom så mycket folk att hon stängde Gröna Lunds grindar både 2015 och 2017. I år, för första gången i modern tid, överlåter vi Stora Scen under tre konsertkvällar i rad. Passande nog kallar vi konsertkvällarna för ”Den första gången…”. Vi är stolta över att presentera Veronica Maggio på Gröna Lunds Stora Scen den 4 juni, 5 juni och 6 juni. 

Hon är en av Sveriges största artister, har vunnit alla musikpriser som går att vinna, släppt fem kritikerrosade album och är landets okrönta livedrottning. ”Kurt Cobain” släpptes den 22 mars och är den första singeln från det kommande albumet, vars första halva släpps innan den stundande sommaren och hela albumet till hösten. På hennes konserter 2015 och 2017 kom så mycket publik till Gröna Lund att vi var tvungna att stänga entrégrindarna. I år ville vi därför göra någonting annorlunda. För första gången i modern tid, upplåter vi Stora Scen till en och samma artist, tre dagar i rad. Vi kallar hennes konsertkvällar passande nog för ”Den första gången…” och ingen konsertkväll kommer att vara den andra lik. Vi är otroligt stolta över att få välkomna Veronica Maggio till Gröna Lunds Stora Scen den 4 juni, 5 juni och 6 juni.

Källa: Gröna Lund

Kommentarer är avstängda