javplatform

Veronica Maggios andra dag på Gröna Lund

Inlagd av on jun 6th, 2019 Sparad i Nöje. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Veronica Maggio på scen och uppsträckta händer i konfettiregn. Foto: Linda Lundin

Foto: Linda Lundin

På onsdagen var det Veronica Maggios andra konsert av tre på Gröna Lund. Aftonkuriren var där och tittade.

Som första artist någonsin uppträder Veronica Maggio på Gröna Lund hela tre dagar i följd, med sista konserten idag på nationaldagen. Igår på onsdagen var Aftonkurirens utsände Linda där med sin bästis Elin och trängdes i publiken. Publiktrycket var det enda de hade att klaga på, alla tryckte på mot scenen. De tyckte det kändes lite obehagligt emellanåt. Annars imponerades de av en energisk Veronica Maggio som trots sin graviditet hoppade runt på scenen. Hon spelade en blandning av låtar från olika tidpunkter i karriären. Sin mest kända låt ”Jag kommer” spelade hon  två versioner av, dels den vanliga och sedan en långsam version.

Som avslutning spelade hon en ny låt som inte kommit ut ännu och som hon inte sa vad den hette.

Betyg:

Kommentarer är avstängda