Skådespelaren Kim Sulocki förvandlar Nickelodeons SvampBob Fyrkant till en riktig pojke i seriens 20-årsjubileum

Figurerna från Svampbob-fyrkant. Foto: Nickelodeon
Foto: Nickelodeon

Omåttligt populära SvampBob Fyrkant hade premiär 1999, och nu firar Nickelodeon serien som fyller 20 år med en unik TV-film, där Svampbob lämnar havsbottnen och hans mänskliga motsvarighet introduceras. Rösten till ”den riktiga” SvampBob görs av skådespelaren Kim Sulocki.  

I jubileumsavsnittet är SvampBob förväntansfull inför sin födelsedag, vilket hans vänner och familj vill ta tillvara på genom att planera en stor överraskningsfest för honom.
För att hålla Svampbob borta inför överraskningsfesten, arrangerar hans bästa vän Patrick Stjärna en resa för att besöka ”den riktiga” världen uppe på torra land – där ingen är tecknad, där människor andas, äter fisk och umgås med bland andra David Hasselhof – den forna Baywatch-skådespelaren som gästar serien och spelar sig själv.

Hasselhoff syntes senast i Svampbob Fyrkant-filmen år 2004, som också tog SvampBob och Patrick Stjärna upp på land. Han är dock inte den enda stjärnan som dyker upp i specialfilmen utan SvampBob gratuleras även av bland andra Heidi Klum, Sigourney Weaver och Jojo Siwa. De medverkande kändisarna har sett sitt medverkade som en hyllning till Stephen Hillenburg, skaparen av Svampbob Fyrkant, som gick bort i november 2018.

Källa: Nickelodeon