Larz-Kristerz unika friggebod auktioneras ut till förmån för välgörenhet

Fotograf: Landshypotek Bank. Larz-Kristerz egendesignade friggebod som auktioneras ut tillsammans med Landshypotek Bank i samband med Dansbandsveckan 2019.
Fotograf: Landshypotek Bank. Larz-Kristerz egendesignade friggebod som auktioneras ut tillsammans med Landshypotek Bank i samband med Dansbandsveckan 2019.

Dansbandsfans har nu en unik chans att buda hem Larz-Kristerz egendesignade friggebod. På de sex kvadratmetrarna ger bandmedlemmar en inblick i vad som är hemma för dem och inredningen fångar mycket av den känsla som gjort bandet så populärt. Pengarna från auktionen går till Musikhjälpen.

Det populära dansbandet Larz-Kristerz är aktuella med ny musik och Peter Larsson blev under Guldklaven i söndags utsedd till ”Årets sångare”. Den egendesignade friggeboden är framtagen tillsammans med Landshypotek Bank för användning under Svenska Dansbandsveckan som just nu pågår i Malung.

Precis som Landshypotek Bank månar Larz-Kristerz om det genuina och livet utanför storstäderna. Friggeboden återspeglar detta genom att ha inretts med allt sådant som gruppen värdesätter i form av tidlös kvalitet, kärleken till 50-talsmöbler, klassiska LP-skivor och ett fokus på hemmet. Larz-Kristerz logotyp välkomnar in till friggeboden som på utsidan är täckt med de för bandet karaktäristiska eldflammorna.

– Vi har redan mött stort intresse för friggeboden och vårt sätt att tillsammans med Larz-Kristerz sätta fokus på hemmet, det som skapar trivsel i ett hem och vad som är centrum för var och en oavsett var man bor. Vi hoppas nu att många budar och att vi tillsammans med Larz-Kristerz kan bidra till framgång för Musikhjälpen i år, säger Tomas Uddin, marknads- och kommunikationschef på Landshypotek Bank.

Nu under Dansbandsveckan går friggeboden att uppleva på plats i Grönlandsparken i centrala Malung och det område, ”Buggebo”, som Landshypotek Bank byggt upp. På Buggebo kan besökarna ta en välbehövlig paus, eller för den delen passa på att dansa lite extra i en mobil dansstudio från vilken besökare sedan kan skicka filmer med sina dansmoves via sociala medier.

Dansbandsveckan pågår 14-20 juli i Malung och hugade spekulanter kan buda på Larz-Kristerz friggebod via Tradera. Där finns även fler detaljer kring själva budförfarandet, Musikhjälpen och friggeboden som sådan under kategorifliken ”Välgörenhet”.

Källa: Landshypotek Bank