Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mordmysterium populär aktivitet på firmafest

 

Foto: Mordmysterium
Foto: Mordmysterium

Hur går det till?
Gästerna sätter sig ner, glasen höjs mot skyn och plötsligt har deltagarna klivit in i en ny värld full med spänning. Målet med Mordmysterium är att ta reda på vem kvällens mördare är. Alla får material om sin tilldelade karaktär med ledtrådar, men också hemliga uppdrag att utföra under kvällen. En av middagsgästerna är mördaren. Någon teater i vanlig mening är det inte, utan mer faktainsamlande genom intensivt middagsmingel. Även personer med scenskräck kan alltså vara med. ”Det går inte att göra fel och ingen behöver göra något man inte är bekväm med”, som Tony Skogh på Mordmysterium säger. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det.

Var kan man göra Mordmysterium?
Vill du prova på en oförglömlig middag arrangerar Mordmysterium Sverige AB detta över hela Sverige. Ni kan välja mellan att vara i egna lokaler, på utvalda restauranger eller hos ett femtiotal av Mordmysteriums samarbetspartners runt om i landet. Det kostar från 290 kr per person och en instruktör är med och bidrar till en svårslagen kväll. 

Varför Mordmysterium?
Syftet med Mordmysterium är möjligheten att kliva ur vardagen och att få nya upplevelser tillsammans för att skapa teamkänsla, stimulera, motivera, eller helt enkelt för att roa. En lyckad aktivitet svetsar samman gruppen och kan bli det där dråpliga eller underbara som tål att plockas fram åratals framöver. Och den som löst en mordgåta med sina arbetskamrater får inte bara med sig ny kunskap om gruppen, utan också om sig själv. Om inte annat, lär man sig i alla fall hur högt man kan skratta ihop.

Efter detta kommer alla andra middagar vara tråkiga.

Källa:  Mordmysterium