Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Thomas Ravelli joker i Stjärnornas Hoppning

Foto: Sweden International Horse Show.
Foto: Sweden International Horse Show.

Stjärnornas Hoppning är räddat – av VM-hjälten och Mästarnas Mästare Thomas Ravelli. Den förre fotbollsmålvakten tar plats i sadeln sedan Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson tvingats sluta på grund av allergi.

Efter framgångarna i Mästarnas Mästare är landslagsmålvakten från VM i fotboll 1994 redo att anta nya utmaningar. Under tv-programmet Mästarnas Mästare fick vi se flera sidor av Ravelli – men vi fick också se varför målvakten från IFK Göteborg och Öster blev så folkkär under sin aktiva karriär. Nu kommer publiken under Sweden International Horse Show i Friends Arena att få uppleva vad Ravelli kan göra mot de andra stjärnorna i hopptävlingen.

– Jag är ungefär division 7 korpen, b-laget för äldre gentlemän, säger Thomas Ravelli till Anna Persson Wallberg på Stjärntränarens blogg.

För att kunna förbereda sig på bästa sätt kommer Ravelli att få en helt egen coachning och träning i ett stall i Göteborg. Därmed kommer konkurrenterna inte att kunna hålla koll på den oberäknelige mästaren.
Frågan är alltså om Mästarnas Mästare också är en champion till häst?

Stjärnorna tävlar under kvällsföreställningen på söndagen i Stjärnornas Hoppning supported by Equality Line. Se hela programmet här.

Under senhösten kommer du i programmet Stjärnhoppningen på SVT/Barnkanalen att kunna följa stjärnornas förberedelse och träning inför den stora tävlingen i Friends Arena.

Stjärntränarens blogg

”If it was easy… they would call it football.”

Du har väl inte missat att Anna Persson Wallberg som tränar alla stjärnor till Stjärnornas Hoppning bloggar!? Anna har intervjuat nykomlingen Thomas Ravelli om hur det är att sitta upp i sadeln och utmana de andra kändisarna i Friends Arena.

Sweden International Horse Show 27-30 november 2014.

Källa: Sweden International Horse Show 2014.