Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Angelägen bok om cancer

Trots att jag har cancer... av Iréne Ödmark Hall. Foto:  Ariton Förlag .
Trots att jag har cancer…
av Iréne Ödmark Hall. Foto: Ariton Förlag .

En dag i duschen upptäcker Iréne Ödmark Hall något hårt i vänstra bröstet som absolut inte ska vara där. Det förskräckliga ordet – cancer. Det hemska, som bara drabbar andra, aldrig en själv. Det var sommaren 2012. Nu var det hennes tur. Med humor, klarsynthet och med ett träffsäkert målande språk beskriver Iréne Ödmark Hall sin cancerresa. Iréne jobbar med metoderna EFT och mindfulness med att hjälpa människor att stressa ner. Nu fick hon själv tillfälle att använda sina egna metoder i skarpt läge och konstatera att de fungerade.

Boken är också en introduktion till EFT och innehåller en skriftig manual för hur EFT kan användas vid cancer för att bearbeta oro, ångest och stress för att på så sätt stärka kroppens egen självläkande förmåga.

Tio kronor av varje sålt exemplar går till Barncancerfonden.

Sagt om boken:
”Genomtänkt, genomlevd och alltigenom intressant. Så tänker jag efter att ha sträckläst Iréne Ödmark-Halls personliga skildring av sin nedstigning i underjorden, sin färd upp mot ljuset och den metod, EFT (Emotional Freedom Techniques), som hon använde som stöd på vägen. Jag önskar att jag hade haft tillgång till denna bok då jag själv drabbades av cancer. Den hade säkert varit till god hjälp.”

Patricia Tudor Sandahl
Författare, psykolog och psykoterapeut

Om författaren
Iréne Ödmark Hall är lärare i stresshantering och mental träning, symbolpedagog, EFT-terapeut och AAMET International Accredited EFT Master Trainer. Hon har lång erfarenhet av mindfulness och EFT och förmedlar sina kunskaper på ett lättillgängligt sätt. Hon är en uppskattad föreläsare och kursledare.

Källa: Ariton Förlag .