Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Zelmerlöw & Björkman Foundation har 234 881 anledningar att T A C K A

JonasOMåns
Lördagen den 20 september, 2014 höll Zelmerlöw & Björkman Foundation en välgörenhetskonsert i Tyska Kyrkan tillsammans med restaurangen ”Under kastanjen”. Uppträdde gjorde Måns Zelmerlöw, Erik Segerstedt, Triple & Touch samt den Sydafrikanska kören Star Choir. Kyrkan fylldes till sista plats och kvällen i Gamla Stan i Stockholm blev en succé.

Förutom biljettintäkter och pausförsäljning från konserten, skänkte ”Under kastanjen” hela sin dagskassa till vår stiftelse. Målet för dagen var att tillsammans samla in 200 000 kronor. Nu vet vi att vi lyckades – med råge. Slutsumman blev hela 234 881 kronor till våra skolor i Sydafrika.

Ett stort tack vill vi rikta både till de artister som ställde upp och till de som gick gå på konserten eller åt och drack på ”Under kastanjen”.

En alldeles speciell tacksamhet känner vi givetvis för ”Under kastanjen” som i år valde Zelmerlöw & Björkman Foundation till mottagare för deras välgörenhetsinsamling. Med hjälp av dessa pengar kan vi nu fortsätta att hjälpa barn och ungdomar att utveckla sin talang och inre drivkraft.

 

Källa: Zelmerlöw & Björkman Foundation