Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

A-Base blev Nr1 på Digilistan!

A-base. Foto: Ninetone records.
A*base. Foto: Ninetone records.

Nu gör tonårsversionen av 90-talsbandet ACE OF BASE entré! A*Base med Debutsingeln ”Never gonna say I´m sorry 1:a denna vecka på Digilistan.

Jonas Berggren – Orginalmedlem i ACE OF BASE sa så här när han fick reda på att A*Base kommer att släppa covers på ACE OF BASE låtskatt.

– ”Det är jättekul att våra gamla låtar görs aktuella igen. Jag kan bara säga lycka till och jag hoppas verkligen att det går bra för A*Base framöver”

ACE OF BASE skördade stora framgångar på 90-talet. Under åren 1993-2002 hann gruppen att släppa inte mindre än fyra studioalbum vilka tillsammans sålde cirka 40 miljoner exemplar över hela världen. Detta gör dem till Sveriges tredje största musikgrupp genom tiderna, efter ABBA och ROXETTE.

A*Base består av Matilda, Malin, Alexander och Emil.

Läs lite mer om dem nedan:
Matilda Lundberg, 15 år från Rydaholm.. Hon har tävlat i många talangtävlingar på sistone och tagit sig till final i många av dessa. Hon började sjunga och spela gitarr redan som fyraåring, då började det med schlager hemma i vardagsrummet. Mycket har hänt sedan dess och idag är hon en enormt talangfull popsångerska. Hon är väldigt lätt att jobba med och kommer med mycket bra egna idéer och lösningar. Hennes stil och personlighet går mer mot det tuffa rockiga hållet.

Malin Enstedt, 15 år från Stockholm har sjungit och dansat sen hon var väldigt liten. Hon har haft en egen grupp innan ihop med en tjejkompis där de har spelat in i en professionell musikstudio med producenter och låtskrivare. Dessutom har deras video blivit väldigt omtyckt bland ungdomar. Malin har en enorm talang och har det väldigt lätt för sig i studion och i replokalen. Hon är totalt lyhörd och har en fantastisk popröst. Hennes personlighet är den tuffa och coola tjejen.

Alexander Beyer, 16 år från Klippan i Skåne, går idag på AMB i Tingsryd där han redan nu blivit uppmärksammad av lärare och rektorer samt grundaren Andreas Carlsson. Han har stått väldigt mycket på scenen tidigare i olika typer av talangtävlingar, dessutom har Alexander länge haft ett brinnande intresse för teater och musikaler. Med sitt internationella
sound i rösten och sin lätt introverta stil så klassas han mer som den mystiska i gruppen.

Emil Henrohn, 17 år från Växjö. Han började redan som femåring i barnkör och har på senare tid stått väldigt mycket på teaterscenen med många välkända uppsättningar, dessutom har han på senare tid även stått på många talangtävlingars scener med lyckade framgångar. Emils personlighet och stil balanserar på gränsen mellan busig och stilfull, vilket är en svår balansgång för en tonåring. Han är gruppens glädjeämne och ”clown” och sprider enormt mycket värme och skratt.

Källa: Ninetone.