Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Grönholm ansluter när RallyX On Ice når Karlstad

RallyX On Ice intar Karlstad travbana under fredagen den trettonde februari för den andra deltävlingen av RallyX On Ice. Startfältet kryddas med extra VM glans när den tvåfaldige rallyvärldsmästaren Marcus Grönholm är klar för start. Grönholm som på senare år varit mentor åt finländska talanger kliver nu tillbaka in i rampljuset igen för en actionfylld kväll på travet.

Grönholm får sällskap av ytterligare en rally legendar när Tomas Rådström gör ett inhopp. Rådström som i slutet på 90-talet var fabriksförare i rally-vm har även han känt på rallycross sedan tidigare i karriären med en del framgångar.

Det är dock inte bara rutin som tillkommer startfältet till Karlstad. Unga stjärnskott är även de på plats när Reinis Nitiss ansluter. Nitiss som tog ett brons i rallycross-vm ansluter till sin landsman Janis Baumanis för att hålla den Lettländska flaggan i topp.

Räkna med att det kommer bli kapplöpning av dem unga talangerna när de nu får chansen att spöa Grönholm och Rådström den trettonde februari.

Startlista Rally X On Ice Karlstad 13 februari

Andreas Bakkerud

Simon Olofsson

Richard Göransson

Marcus Grönholm

Janis Baumanis

Sandra Hultgren

Tomas Rådström

Kevin Eriksson

Tomas Holmen

Joakim Hvaal

Reinis Nitiss

Sebastian Eriksson

Käla: STCC.