Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Alex Jafarzadeh släpper ny singel ”Jag Kommer Inte Tro Dig”!

Foto: Ninetone Records.
Foto: Ninetone Records.

Nya singeln med meriterade proffsdansaren Alex Jafarzadeh ”Jag Kommer Inte Tro Dig”! släpps nu på onsdag 4/2. Han har dansat bakom de flesta andra artister men, nu står han längst fram på scenen!

25 årige Alex Jafarzadeh är en av Sveriges mest meriterade dansare på den Svenska popscenen.

Med över 50 TV-framträdanden är Alex ingen främling på scen. Han har dansat professionellt bakom artister som Eric Saade, Danny Saucedo, Darin, Anton Ewald, Oscar Zia, Sean Banan och Elisa Lindström m.fl.

Sedan barnsben har han dock alltid önskat att stå längst fram på scen, och med releasen av singeln ”Fånga mig” blev den drömmen sann.

Alex kom till Sverige som 14 åring från Iran och började dansa två år senare. Att hans första singel släpps på svenska ser han som en hyllning till sitt nya hemland, men utesluter inte att han i framtiden släpper musik på både engelska och hemspråket persiska.

De senaste 4 åren har Alex turnerat i Europa, blivit delägare i prestigefyllda dansskolan Scandinavian Dance Academy, koreograferat melodifestivalen åt bl.a Sean Banan samt stått på i stort sett varenda scen som Sverige har att erbjuda.

Nu är det dags för killen som alltid funnits där för alla andra att ta klivet fram.
Debutsingeln ”Fånga mig” skrevs av Dimitrios Stassos, Fernando Fuentes, Simon Johansson och kompisen Anton Ewald.”

Nu släpps efterföljaren ”Jag kommer inte tro dig” som är skriven av Pontus Frisk,Niclas Lundin

Källa: Ninetone Records.