Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Allt för Sjön 2015 har öppnat

Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion.
Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion.

Allt för Sjön 2015 är igång på Stockholmsmässan. Det är gott om fina båtar och tillbehör från vägg till vägg. Allt från sjöbusar, entusiaster till smårika knösar och vanliga Svenssons flockas på denna veckolånga sjöfestival eller båtmässa.

Vill ni se nyheterna , hitta några sköna vrålåk , svindyra och exklusiva BÅTAR eller bara cruisa bland segelbåtar av olika modell, häftiga RIB-båtar och några mysiga sekelskiftesbåtar bara att släpa er hit . Sen kanske ni kommer hem med en båt på släpet eller iallafall några nya dyra fantasier att stilla när ni vinner på triss…

Skämt åsido. Här finns det mesta för båtintresserade av alla de slag. Även barnen kan roa sig i hoppborg och lekpark eller kolla in barnkollektionen av kläder som finns för alla väder.

Det verkade vara ett övertag med motorbåtar denna gång . Det speglar väl intresset i Sverige att vi gillar båtar som går KÖRA oavsett väderlek och vind. Även en del extremare  racing båtar finns att kolla på. Kungliga Motor klubben har en stor avdelning med olika typer av båtar från sportbåtar via fritidsbåtar med eller utan  hytt till riktiga fina träbåtar eller cruisers från olika delar av världen.  Det fanns till och med en typ av slupar som kunde glida fram med ångmotor som drivkälla, toppfarten var hela 8 knop på denna sekelskiftesbåt från tidiga 1905 cirka.

Vi rekommenderar ett besök även om du inte är båt tokig. Många av de här fina båtarna duger nästan som  konstverk med fantastiska designer och sköna former.  Förutom båtar så finns det mycket tillbehör och tekniska lösningar för fritiden  kring båtlivet.