Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Välkomsfest för Melodifestivalen i Malmö.

I trappan på väg upp till stora hallen möttes man av dessa välklädda herrar. Foto: Linn Winberg
I trappan på väg upp till stora hallen möttes man av dessa välklädda herrar. Foto: Linn Winberg

Välkomstfesten för Melodifestivalen ägde rum igår på Malmö rådhus. Där bjöds det på en riktigt god mat, mysig musik och en stor choklad fontän som gick hem hos oss alla. En lugn kväll i en magnifik byggnad. 

Under torsdagkvällen var det dags för välkomstfest  på Malmö rådhus. Vi välkomnades utav en riktigt tjusig entre då den röda mattan var framrullad och vakter stod uppklädda i äldre uniformer.

Rådhuset var en magnifik byggnad med tjusiga ljuskronor och stora ståtliga tavlor.

Inne i stora salen var det framdukat med en riktigt festmåltid. Det fanns så många olika val att välja på men det vi fastnade för var självklart Choklad fontänen, är det något som alltid går hem så är det choklad.

Kvällen bestod av mingel för artister, deras gäster och oss från pressen. Vi kunde lyssna till härlig klassisk musik som spelade moderna låtar under början av kvällen, vi hörde flera låtar som tidigare vart med och tävlat i Eurovision, såsom Heroes och Euphoria.

Välkomsttalet hölls av borgmästaren för Malmö stad och han hälsade alla hjärtligt välkomna till Malmö än en gång och skämtade och sa att går det bra i Malmö så går det bra i resten av landet. Det bjöds på skämt & skratt och vi lyckades få tag i några artister för intervjuer. Vi pratade lite med Krista Siegfrid som berättade att det är så kul att vara tillbaka i Malmö. Hon har alltid velat vara med i melodifestivalen och det är en dröm som går i upplevelse.

Det var en lugn kväll och man märkte att alla tog det lugnt och gick hem relativt tidigt för att vara pigga och fräscha inför morgondagens genrep.