Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Finalfesten melodifestivalen 2010

Anna Bergendahl Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion .

Många hade tagit sig till Globens Annexet för att gå på efterfest eller Finalfesten som de kallar den och kanske få hänga med vinnaren Anna Bergendahl och de andra artisterna.

Det var mest VIP:are och sponsorer och speciellt inbjudna gäster som minglade med artister och andra kändisar. Det serverades god plockmat och såldes dryck av olika slag. Det var massor av jätteglada festsugna människor där. Det var bara att glida runt och spana om man ville det. När artisterna kom ner till festen allt som efter blev de varmt mottagna av festdeltagarna.

Noll Disciplin. Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion .

Grabbarna i Noll Disciplin gillade också festa loss på efterfesten efter finalen. De kanske kommer tillbaka nån annan gång.

Strax efter att Anna Bergendahl anlänt till finalfesten får hon efter lite gratulationer och tacktal framföra vinnar låten igen till allmänt jubel.

Tyvärr var det lite problem med ljudet vid den lilla scenen, det hackade och sprakade. Men Anna genomförde låten med ganska behärskat lugn. Lite pinsamt för Svt när de ska ha fest och inte kan klara av en simpel ljudcheck!

Efter ett tag så blev det fler av artisterna som höjde temperaturen ännu mer på festen med sina låtar.

Eric Saade . Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Eric Saade med Manboy var tjejernas favorit. Otroligt fin koreografi och dans, men funkar väl si så där på den lilla scenen här. Men  vem bryr sig? Fattar ni att han bara är 19?

Ola in action. Foto : Tobias Dahlén / Photo Passion.

Ola röjde självklart av sin låt ”Unstoppable” till festfolkets jubel. Fotograferna fick trängas med alla dansande och festande människor som också tog chansen fota allt de såg.

Timoteij i lilla svarta. Foto : Tobias Dahlén / Photo Passion .

Vi spanade in de heta tjejerna i Timoteij i lite raffigare korta svarta partydressar! Kanske skulle haft dem på finalen? Gillar deras ”Kom” också!

Christer Björkman. Foto : Tobias Dahlén / Photo Passion .

Melodifestivalarrangörerna med Christer Björkman i spetsen tackade för sig och tyckte att det varit helt fantastiskt bra. Det blev en underbar show och han såg fram emot att åka till Oslo med Anna Bergendahl som vår senaste schlagerstjärna.

Pernilla Wahlgren . Foto : Tobias Dahlén / Photo Passion .

Pernilla Wahlgren kör delar av sin dansshow , mycket läckert, ”Jag vill om du vågar”!

Darin , Foto : Tobias Dahlén / Photo Passion .

Darin sjunger tjejerna saliga med sin softa ballad.

Salem Al Fakir drar sin Keep on walking utan piano!

Jessica Andersson med sin lugna ballad i en ny klänning!

Peter Jöback kör Hollow i lite casual klädstil, utan uniform, passar nästan bättre, eller?Många tjejer och  killar bara älskar Jöback!

Andreas Jonsson har en riktigt cool look och ganska het rockballad.

Till och med Dolph Lundgren dök upp på scenen till folkets jubel, han körde Elvislåten från galan med viss möda, svårt dansa på den lilla scenen! Är en ganska cool kille eller hur! Dolph rules!

Anna avslutade senare också den officiella artistshowen med vinnarlåten  ” This is my life” igen.

Festen fortsatt sen långt in på natten, men det är en annan histora.