Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nya resor med Anne Lundberg

Anne Lundberg ger sig ut på nya resor i Landgång. Foto: SVT.
Anne Lundberg ger sig ut på nya resor i Landgång. Foto: SVT.

Största nöjet med resor är att prova ny mat och träffa spännande människor. Det vet Anne Lundberg som är tillbaka med en ny omgång av ”Landgång”. Denna säsong får vi följa med till bland annat Kilimanjaro, Bollywood och öknen i Abu Dhabi.

– Årets säsong av Landgång är den mest exotiska vi gjort! Från Kilimanjaros topp, via Bollywood i Indien och ”the Outback” i Australien till ökenrally i Abu Dhabi med Tina Thörner! Landgång tar med tittarna till slutna miljöer dom aldrig annars skulle få tillträde till och låter dom träffa spännande människor med fantastiska historier, säger Anne Lundberg.

Anne bangar inte för en utmaning. Eller vad sägs om att följa med Ola Skinnarmo och bestiga Afrikas högsta berg Kilimanjaro? Möjligen har hon tagit sig vatten över huvudet när höjdsjuka, utmattning och tropiskt regn slår till. Och hur lagar man mat på en bergsexpedition?
Det får vi veta i första programmet.

I program två går resan till Indiens drömfabrik Bollywood. Anne besöker inspelningen av dramaserien ”Delhis vackraste händer” som regisseras av Hannes Holm och träffar svenska Elli Avram som är megastjärna i indiska filmer.

I tredje programmet stannar Anne på hemmaplan och besöker Moomsteatern i Malmö och i avsnitt fyra byts det välkända mot total öken när hon hänger med rallyföraren Tina Thörner i Abu Dhabi. Och på alla resor blir det möten såväl som matlagning. Ofta i utmanande miljöer med begränsad köksutrustning!

Källa: SVT.