Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Melodifestivalen 2017 programledare avslöjades idag

melloprogramledare_katriinamakinen_1609302-1523
Nya Melloprogramledare blir David Lindgren , Clara Henry och Hasse Andersson . Foto: Katriina Mäkkinen. / PP-Press.

Idag avslöjades vilka som blir programledare för Melodifestivalen 2017 i SVT.
Det blir inga mindre än artisterna David Lindgren och Hasse Andersson samt humor ,youtube och mediaprofilen Clara Henry som blir programledare på Mello 2017.

Efter stort hemlighetsmakeri var det idag dags för Christer Björkman och SVT att avslöja vem som skulle leda Melodifestivalen 2017. Det är ju ett av våra mest populära program och nu får vi se vilka de valt ut.

Sångare och musikalstjärnan David Lindgren tar plats som en av programledarna. Han har ju faktiskt varit programledare tidigare i TV med en barnprogramserie, men nu blir det lite mer att bita i. Han var mycket glad för erbjudandet och nappade snabbt på det. Får se vad han kommer hitta på.

Den andra programledaren är ännu mer erfaren artist , självaste Hasse Andersson. Han är ju så populär i stugorna att svårt säga var det hela slutar. Kommer nog bli en bra klippa att luta sig mot för de andra. Är ju lugn som en filbunke.

Youtubaren och mediaprofilen Clara Henry är den yngsta i programledartrion, men hon skötte faktiskt om humorinslag för några år sen på Mello. Hon kan nog göra de här snälla killarna lite mer vågade kanske. Hennes humoristiska ådra bidrog nog till utnämningen.

Det kommer bli en ny och spännande vår på Mello 2017 kan vi tänka. De brukar ju alltid hitta på nåt galet och oftast roligt tema för mello, vi får se var de hamnar denna gång.
Det finns ju alltid nån som klagar och ojar sig att det var bättre förr eller att de inte gillar nåns kläder eller tycker de har dåliga skämt.
Men samtidigt är det sånt som folk gillar, att kunna tycka till om mellot. Alla har oftast en åsikt och har säkert sett mer av det än de vågar erkänna högt.