Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ny bok hyllar livet – Med Gud vid min sida klarar jag allt

 Bild på Caroline Norlins bok - Med Gud vid min sida klarar jag allt. Foto: Norlins förlag.
Bild på Caroline Norlins bok – Med Gud vid min sida klarar jag allt. Foto: Norlins förlag.

Caroline Norlins bok med Gud vid min sida klarar jag allt (Norlins förlag 2016)

I sin självbiografi skriver Caroline om sin kamp med cancer. Vad händer med en själv, familjen, relationer och livsgnistan när man blir slagen om och om igen av sjukdom? Här delar hon öppenhjärtligt med sig om kärlek, hopp och förtvivlan. Läs om hur hon ända in i slutet kunde känna frid och glädje trots läkarnas besked om att hon inte hade mycket tid kvar att leva.

”Duschen var nästa solskensögonblick, att få bli helt ren och kunna göra allt själv var nästintill magiskt. Jag luktade inte längre intorkat blod och andra rester av operationen. Jag kände mig som en ny människa. Att en person som Sara visadetilltro på min förmåga betydde oerhört mycket då jag inte trodde på mig själv i den stunden. Hennes inställning gjorde att jag vågadeprova och framstegen kom snabbare än jag vågats hoppas på” (citat från boken)

Boken har redan gått upp på listorna över ”mest sålda böcker”, topp 7 på Ginza.se och plats 12 på Bokus.com över mest sålda självbiografier. En andra upplaga är redan på väg från tryckeriet.

“ Livet är väldigt tufft men också helt underbart, det i innehåller både glädje och sorg, toppar och dalar, hälsa och sjukdom, smärta och lättnad, lovsång och suckar och den här boken sammanfattar nog det rätt bra. Boken har jag gjort för att hjälpa mig att minnas allt gott och för att bearbeta allt som varit jobbigt men framför allt har jag skrivit den här boken för att jag vill att ni ska förstå att oavsett vilka omständigheter vi befinner oss i, oavsett om det är sjukdom du är drabbad av, om du lider av ångest, kaos och stress på jobbet, om du som så många andra gått in i väggen, har ekonomisk press, om du är orolig för ditt barn som mår dåligt, om du har äktenskapsproblem, en destruktiv relation eller något annat mörker så finns det ett ljus för dig som lyser i mörkret.
Allt gott, //Caroline Norlin “

Sagt om boken på Facebook:

”TACK för en otrolig resa du beskrivit i din bok. Har sträckläst den idag. Denna bok kommer hjälpa och ge stöd till många, många andra människor på olika sätt.” (Anna Lönneborg, diakon Svenska kyrkan)

”Har sträckläst den underbara men jobbiga bok om livet, Om att vilja leva! Om att vara stark i sin tro! En bok som inte lämnar en oberörd. Hur skört livet kan vara, att vi måste ta tillvara på dagarna, varandra och livet” (Jenny Andersson, ekonom)

ISBN: 9789198266825 (häftad), finns även utgiven som ebok: 9789198266849

Boken finns bland annat hos: Adlibris, Ginza, Bokus och Dito.

Källa: Norlins förlag.