Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ung entreprenör startar Café och festvåning i Blå Bodarna, Slussen

bilden har ej något att göra med artikeln/Foto: Wikimedia

21-årige entreprenören David Alm som drivit professionell klubbverksamhet sedan två år tillbaks har fått kontrakt på lokalerna i gamla Nordins pappershandel, Blå Bodarna, Slussen.

Tillsammans med kollegan Christian driver han bolaget Ananth & Alm, och planerna för lokalen är café och lunchställe på dagarna och festvånings-verksamhet kvällstid.

” Jag räknar med att gå med vinst redan inom ett år, men självklart vill jag gärna att Slussen skall bli räddad”, berättar David Alm. Då har jag ju möjlighet att vidareutveckla det koncept jag planerar här”.

Just nu rustas lokalen upp under Davids ledning, och görs i ordning för att passa den nya verksamheten. Öppnandet var tidigare planerat till den 10 Juli men har blivit en aning fördröjd p.g.a. en försening i levererat byggmaterial.

Caféet och festvåningsverksamheten kommer att heta ”Frihet” som en pendang till Stureplans-klubben ”Solidaritet”.  ”Eftersom det är jag och Christian som driver det kommer det nog delvis att bli ett lite annorlunda ställe” säger David. ”Här skall man få vara som man är”.

Källa: Rädda Slussen