Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

The Ark till Gröna Lund

The Ark Foto: Gröna Lund

Ytterligare en ny konsert är bokad på Gröna Lunds Stora Scen. Det är det småländska fenomenet The Ark som lägger sin stockholmsspelning på Gröna Lunds Stora Scen den 19 augusti kl. 20.00.

I fredags hade The Ark en efterlängtad turnépremiär på Peace & Love i Borlänge.  Publik och kritiker var eniga; The Ark är tillbaka som ett av Sveriges bästa liveband. Med mer än 30 000 personer i publiken var stämningen på topp och The Arks scenshow var snyggare än någonsin. Bandet var mer taggat än på mycket länge och de bjöd på en fantastisk konsert. Den 19 augusti kl. 20.00 får stockholmspubliken sin dos av The Ark från Gröna Lunds Stora Scen.

Alla sommarens konserter för 159 kr
Med Gröna Lunds entrékort Gröna Kortet har man fri entré hela säsongen, inklusive alla konserter.

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med ABBA WORLD, Aquaria Vattenmuseum, Kolmårdens Djurpark, Skara Sommarland och Vildmarkshotellet. Tivolit har 32 attraktioner och sju restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. Tivolit har ca 1400 anställda under en säsong, har ca 1,2 miljoner besökare per säsong och omsätter ca 400 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Källa: Gröna Lund