Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ordna mera – få en enklare vardag!

Foto: Smpl.

Utmaning 9 januari 2017: Ordning hemma på 30 dagar
Nu är det dags för en ny utmaning i Brita Hahnes populära video-följetång ”Ordning hemma på 30 dagar”. Den senaste omgången lockade över 6.500 deltagare.

-Redan efter en vecka kände jag mig mindre stressad, bara genom att göra små förändringar, säger Anna Gustavsson från Nässjö som deltog i förra årets utmaning.

I ”Ordning hemma på 30 dagar” ger ordningsexperten och enkelhetskonsulten Brita Hahne tips på hur du organiserar ditt hem. Utmaningen består av ett videoklipp varje dag som släpps på YouTube, där tittaren får en uppgift. Uppgiften tar mellan 5-15 minuter att genomföra och kommer bland annat från hennes succébok ”Ordning hemma – smarta tips för en enklare vardag”.

-Uppgifterna är väldigt enkla och de som varit med upplever att de tagit tag i fler uppgifter än vad de tänkt. Folk har svårt att veta vart de ska börja i rensande och organisering hemma – det här är en bra kickstart, säger Brita Hahne som leder utmaningen och är vd för företaget Smpl – Organiserad enkelhet.

Många känner sig hjälpta efter att ha deltagit i utmaningen. Flera upplever att de hittar sina saker bättre, får mer tid till annat och att även hela familjen engagerar sig i ordningen hemma.

-Jag känner ett inre lugn och en engagerad familj. Ett nytt samtalsämne runt köksbordet är olika åsikter om prylar vi äger och deras värde, säger Linda Glans från Norrahammar.

Utmaningen är gratis att delta i.
Nytt för 2017 års utmaning är att du kan bli vän med Smpl: om du vill hjälpa Brita Hahne och Smpl att hjälpa fler att få en enklare vardag kan du bidra med en valfri summa innan, under eller efter utmaningen. Ditt bidrag används till att skapa fler gratis-utmaningar, så att fler kan få hjälp att skapa ordning och en enklare vardag. Fem procent av pengarna skänker Smpl till riksförbundet Attention, en organisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, så som ADHD och Aspergers syndrom. En grupp som speciellt behöver hjälp med struktur i vardagen, poängterar Brita.

Utmaningen startar 9 januari 2017. Få ordning i kaoset hemma och häng med du också! Som Gitt Persson från Kolmården sa efter att ha deltagit förra året:

-Det är en underbar start på dagen och har gett mig bättre sömn – TACK!

Smpl inspirerar och hjälper företag och privatpersoner att rensa och få en varaktig ordning och reda på saker så att fokus kan riktas mot det som är viktigt.

Källa: Smpl – Organiserad enkelhet..