Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mellos andra chansen avgjord i heta dueller

Melodifestivalens andra chansen avgjordes i Lidköping på lördagen. Det var intressant, roligt ,några överaskningar och självklart spännande. Den största skrällen kom när favoriten Loreen tappade röster så den unga nykomlingen Anton Hagman tog finalplatsen. Övriga vinnare blev The FO&O, Boris René och Lisa Ajax.

Det var såklart spännande när Melodifestivalens andra chansen avgjordes i Lidköping på lördagen. Vilka skulle vinna finalplatserna? David Lindgren , Hasse Andersson och Klara skötte om det hela på ett ganska bra sätt. Vissa skämt var roliga och vissa var inte lika bra såklart.

Först ut möts The FO&O mot Det vet du
The FO&O är ju duktiga på scen och gör ju det  mesta bra.
Det vet du har en lite galen låt med sin Roadtrip där det händer mycket på scen. Kan överraska och ta några röster kanske. Men tror inte de slå  FO&O.

Axel Schylström har en riktig hit med sin dansande show. Det är svårt säga om han kan slå favoriten Lisa på finalplatsen.
Lisa Ajax gör sitt nummer proffsigt bra som förväntat , men frågan är om det räcker. Låten kan kännas lite krass textmäsigt med f**k- ordet som inte gillas av alla, som tex eurovision. Nu blir det lite uttjatat eller lite osnyggt.

Boris René gör en dansant poplåt och showar ordentligt som alltid. Det är bra och snyggt och så, men får han rösterna? Osäkert läge.

Rockpopbandet Dismissed har en riktigt annorlunda show och låten har ett mycket coolt sound, refrängen är ju fett klockren härligt rockig. Deras konstiga utseende kanske kan skrämma bort några ,men hen vet aldrig. De kanske lyckas hitta lite nya fans ikväll och då kan allt hända. Rockar ganska fett ju!

Den unga Anton Hagman nybörjaren duellerar tyvärr en riktigt tung motståndare; Loreen.
Hagmans poplåt kiss you goodbye är ganska basic show och faktiskt helt okey. Den kanske är lite för simpel

Loreens låt Statements är väldigt annorlunda och lite mystisk med väldigt speciell show däremot och kanske drar det korta stråt. På scen kan man se flera Loreen kopior i olika skepnader som symboliserar vissa saker.

Först efter en stunds underhållning säger de klassiska – vi har fått ett resultatet

I den första duellen blir det FO&O som går till final!

Sen i den andra duellen får Lisa Ajax finalplatsen.

Sen kommer den tredje vinnaren som blir Boris René

Sist ut blev en stor skräll när Anton Hagman besegrade Loreen och tog den sista finalplatsen!

Vi gratulerar vinnarna Anton Hagman, The FO&O, Boris René och Lisa Ajax. Blir en stor fest i nästa vecka när finalen i mello avgörs i Friends Arena!