Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lars Winnerbäck i Falkenberg

Foto: Johan Valkonen
Den 11 Juli gästade Lars Winnerbäck Falkenbergs IP. I sommar värmen lockade de till sig mycket folk till konserten. Närmare bestämt 4600 st.
Det var ett full knockat Falkenbergs IP när Winnerbäck kom på besök.
Lasse hade med sig ett x antal förband och först ut var Love Antell som fick sparka igång konserten. Dundertåget tog sen över i rockens tecken och bjöd publiken på härliga gitarr solon. På scen 1 så var de Melissa Horns tur att sätta torn på kvällen.
Sist ut var Laleh på scen 2, visst gör hon bra musik, sköna gitarr låtar, men suget på Lars Winnerbäck var enormt och de mesta av publiken var redan samlat till Scen 1 där Lasse skulle inta efter henne.
Man märker att Winnerbäck gör de med känslan varje gång han går fram till scen och han gör de till succé varje gång.
Lars började med 5 solo nummer och allsången var på topp redan efter 1 låten ”kom änglar”.
Lars Winnerbäck sa att de var här allt började, i Falkenberg.
Winnerbäck spelade i ett band som hette Snoddas och runt vintern 1993 och han minns sin första spelning i Falkenberg de var i en matsal på en gymnasieskola.. Så Lars menade på att de är skönt att komma hem igen och sa att de är faktiskt lite dåligt att man inte har vart här oftare..
När Lars Winnerbäck skriver sina låtar brukar Falkenberg dyka upp i hans huvud.
Det var svårt att låta publiken traska hemåt efter denna kväll som var. Lars Winnerbäck tackade för sig 2 gånger men publiken ville inte sluta höra han. Så de blev 2 låtar till. ”kom ihåg mig” och ” Jag får liksom ingen ordning”
Om man ska summera denna kväll som har varit så var betyget 5/5.