Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Allsång i tropisk värme blev glödhet med Darin

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Det var ganska hett redan innan Darin klev upp på scen med alla andra fina artister som värmde upp den stora publiken på allsång på Skansen.När det varit 30 grader  så var det skönt att få slappna av med lite kul och skön musik. De lyckas nästan alltid med att göra en fin mix av olika artister och det gjorde de igen verkligen. Cotton Eye Joe Show, Timotei, Movits , Darin och  Kicki Danielsson!

Cotton Eye Joe Show var först ut med en Rednex medley. Den fick lite extra krydda av deras kompband som normalt spelar lite speciell mountain bluegrass. De är alltid så fulla av energi så man blir lite lätt glad bara att se dem.

Skådespelerskan Olivia Stevens gjorde en bit från sin Zarah Leander show som hon rönt stora framgångar med ända borta i USA.

Timoteij tjejerna  spelade först allsång och sen självklart sin jättehit kom. Det svänger lite så man börjar nästan gunga med.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

När Movits kör sin akustiska sving (med  hiphop) så går det ännu värre sitta still. Vilket sväng det blir! De spelar en blandning av sving, hiphop och visa om ni fattar. Måste kolla in dem om ni har möjlighet, de är helkul! Sen körde de allsång med fritiof och carmencita med den äran.

Darin tar i så han nästan spricker i sin nya låt som är lite rockigare. Men tjejerna gillar honom nog mest för hans mjuka ballader. Men han kan ju dansa lite också även om han inte  gör det lika mycket längre.

Kicki Danielsson fick avsluta sändningen med sin klassiska melodifestivallåt ”bra vibrationer”. Den var verkligen populär bland alla i publiken.

Fortsättning följer .