Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jula återkallar cykelkärror

Foto: Wikimedia

Vi har upptäckt att den tidigare konstruktionen av våra cykelkärror kan ge upphov till materialutmattning vilket kan innebära en säkerhetsrisk. Detta gäller cykelkärror med art. nr. 326011, som är inköpta av våra kunder tom mars 2009.

Jula erbjuder alla kunder som har köpt denna cykelkärra pengarna tillbaka eller en ny cykelkärra. För mer information eller byte av produkten hänvisar vi till våra varuhus eller till vår kundtjänst på 0511-34 20 00.
Johan Åberg, VD Jula:
”Vi beklagar det inträffade och vi har vidtagit de åtgärder vi kan för att korrigera de brister som har uppstått. Vår nya vagn är nu hos Statens Maskinprovning för test. Alla kunder som känner oro eller har frågor är mycket välkomna att kontakta oss.”

Bolagsinformation

Jula Postorder AB är ett familjeföretag med huvudkontor och lager i Skara och har ca 1200 anställda. Jula säljer prisvärda produkter till husägare, lantbrukare, hantverkare och småindustrier. Sortimentet är marknadsunikt genom dess bredd och djup, allt för hemmafixare och proffs. Julas produkter säljs genom varuhus och via distanshandel med gemensam prissättning. Varuhuskedjan består idag av 30 enheter i Sverige och 8 st i Norge. Omsättningen 2009 blev 2221 miljoner SEK i Sverige, och 385 miljoner NOK i Norge. Källa: Jula