Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Så får du ditt ledarskap att hålla i en föränderlig framtid

Foto: Liber AB.

Världen förändras snabbt och som chef gäller det att följa med i utvecklingen. Så många branscher är i förändring nu att det talas om en fjärde industriell revolution. Emma Pihl har i sin nya bok samlat tips för hur du som ledare arbetar i förändring.

”Den här boken vänder sig till dig som vill utvecklas som ledare och som människa, och som vill se till att ditt företag är redo att tackla framtiden. Jag har gjort mitt yttersta för att ge dig en mångsidig och intresseväckande bild av morgondagen och dess utmaningar”, säger Emma Pihl, författare

”Emma Pihl ger en samlad bild av framtidens utmaningar och handfasta råd för att hantera och förbereda sig inför den. Innehållet är konkret, handfast, inspirerande och lika lätt att läsa från pärm till pärm som att slå upp och läsa mitt i.”, säger Helga Laurin, förläggare Liber AB

Om boken:

Boken vänder sig till dig som vill förstå och ta dig an framtidens utmaningar. Den är fylld med handfasta tips kring bland annat innovationskraft och kreativitet, mångfald, möteskultur, omvärldsbevakning och ledarskap och rymmer dessutom en handfull inspirerande intervjuer med fokus på framtiden. Syftet är att åstadkomma konkret, yttre förändring med hjälp av egen inre utveckling och ökad självkännedom.

Författaren tar upp frågor som:
– Hur kan du och dina medarbetare blir mer innovativa?
– När konkurrensen ökar, hur gör ni för att locka till er (och behålla) de allra bästa?
– Hur gör du för att leda dig själv och andra till framgång?

Om författaren:

Emma Pihl är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och har skrivit flera böcker på temat ledarskap och personlig utveckling. Hon har också coachat tusentals chefer i hur de kan bli bättre på att leda generation Y, födda på 1980- och 90-talet, och om vad som gör en arbetsgivare attra ktiv i framtiden.

Fakta:
Titel: Framtidsrusta ditt ledarskap – 19 tips för att skapa och utveckla morgondagens talanger
Författare: Emma Pihl
Förlag: Liber AB
Utgivningsdatum: 27 april 2017
Format: Mjukband
ISBN: 978-91-47-12222-6

Källa: Liber AB.