Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ny sövande godnatt saga av succéförfattaren Carl-Johan Forssén Ehrlin

Carl-Johan Forssén Ehrlins nya bok heter – Traktorn som så gärna ville somna. Foto: Ehrlin Publishing.

Traktorn som så gärna ville somna är den tredje boken i serien som får barn över hela världen att somna på kvällen. Föregångarna Kaninen som så gärna ville somna och Elefanten som så gärna ville somna har globalt sålts i över 2 miljoner exemplar, och lästs av fler än 100 000 familjer i Sverige.

Den 3 november i år ger egenutgivaren från Huskvarna ut ännu en sövande godnattsaga, den här gången med den röda Traktorn Alex som huvudperson. Nyheten om den kommande boken har redan fått spridning i sociala medier av föräldrar som jublar över att det nu är en traktor som ska hjälpa biltokiga barn att somna i jordbrukslandet Sverige.

Jag är glad och tacksam att det är så stort intresse för mina böcker, dagligen hör vi från föräldrar som fått stor hjälp av dem. Jag ser fram emot att dela med mig av den nya boken om traktorn och tror att bondgårdsmiljön kommer uppskattas av många barn, säger författaren Carl-Johan Forssén Ehrlin.

Några röster från nöjda föräldrar som redan testläst boken för sina barn:

”När vi läser boken om Traktorn somnar vår son mycket snabbt och det finns inte en chans att läsa hela boken för honom innan han somnar.”

”Vi uppskattar massor att det nu kommit nya vänner till Kalle Kanin som vi kan variera med. Speciellt Traktorn. Vår son älskar traktorer.”

”När jag läser en ’vanlig’ saga, somnar sällan mitt barn till boken. Men dessa två kvällar somnar hon innan jag börjar räkna stjärnorna på sidan tre.”

Ehrlin Publishing startades av egenutgivaren Carl-Johan Forssén Ehrlin, vars annorlunda godnattsagor ”Kaninen som så gärna ville somna” och ”Elefanten som så gärna ville somna” blivit internationella bästsäljare. Böckerna som får barn att somna har förändrat vardagen för miljontals familjer och förlaget fortsätter att ge ut böcker med inriktning på böcker som hjälper mänskligheten framåt. Ehrlin Publishing växer snabbt och kommer inom kort att ge ut även andra författare.

Källa: Ehrlin Publishing.